Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Davids geniet van oud-werkgever: 'Hoe kan je niet van dit team houden?'

Laatste update:

"Ik vind dit een geweldig team. Als ik ze zie spelen, zie ik plezier, jeugdigheid en enthousiasme. Ze maken plezier en zijn enorme talenten. Hoe kan je niet van dit team houden? Het is jong en fris, ik hou ervan", zegt Davids in gesprek met de Engelse pers. Tottenham Hotspur eindigde vorig seizoen als tweede in de Premier League en dat is volgens de oud-middenvelder geen toeval.

"Tottenham heeft de cultuur van een topclub en dat begint met de fantastische trainingsfaciliteiten. Dat is ongelofelijk. Als je daar komt, wil je gewoon gaan trainen", stelt de oud-international, die onder meer voor Ajax, AC Milan, Juventus, Barcelona, Internazionale en Tottenham Hotspur speelde. "Je wil werken, het inspireert. Het is geen toeval dat alles op zijn plek valt en dat ze steeds beter presteren in de Premier League. Ze hebben de cultuur zelf gecreëerd."

Gaat Tottenham Hotspur komend seizoen kampioen van Engeland worden?

Meer nieuws

Maatsen hoort ondanks 'megafout' groot compliment na verloren CL-finale
1
Politie arresteert 53 mensen rond Champions League-finale Real en Dortmund
2
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
'Kompany wil Nederlander naar Bayern halen die onder hem beste seizoen ooit had'
19
'Het is geweldig om een verschrikkelijk seizoen bij Real Madrid zo te eindigen'
15
Theo Janssen wijst naar speler in Oranje die eruit moet voor Ian Maatsen
50

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties