Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Davy Klaassen kan carrière mogelijk vervolgen in Ligue 1; Ajax wil meewerken

Laatste update:

Volgens VI is Lyon een van de clubs met interesse. Welke andere clubs ook nog belangstelling tonen voor Klaassen, wordt niet vermeld. Wel weet het weekblad te melden dat de middenvelder zelf zijn opties aan het afwegen is, en dat het goed zou kunnen dat Klaassen bezig is aan zijn laatste dagen in het shirt van de hoofdstedelingen.

Trainer Maurice Steijn heeft de geboren Hilversummer laten weten dat hij niet alles zal gaan spelen dit seizoen, maar dat hij wel bij de club mag blijven, als hij dat wil. Dat Klaassen dit seizoen geen onbetwiste basisspeler zal zijn, werd ook al duidelijk toen niet hij, maar Steven Bergwijn werd benoemd tot eerste aanvoerder van de club.

Het is dus mogelijk dat het gebrek aan speeltijd Klaassen doet besluiten om te vertrekken. Zelf ging de 41-voudig international afgelopen zaterdag, na het 2-2 gelijkspel tegen Excelsior, nog in op zijn toekomst. "Je weet het nooit, maar ik ben nu met Ajax bezig. Ik geef altijd alles voor Ajax en dat zal ik blijven doen. Ik kan nu wel zeggen of ik blijf of wegga, maar dat weet je gewoon nooit", aldus Klaassen, die nog tot medio 2024 vastligt in Amsterdam.

Meer nieuws

Hoe staat het met de Premier League-winnende selectie van Leicester City?
6
Ajax heeft boodschap voor geïnteresseerde clubs: talent is niet te koop
17
Enquête over Duits elftal zorgt voor ophef: 'Waanzin, is absoluut racistisch'
34
Vertrouwen in basisplaats in Nederlands elftal: 'Hoef me niet meer te bewijzen'
19
Ronaldo belt 2 ex-ploeggenoten om hen warm te maken voor transfer naar Al-Nassr
5
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties