Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Davy Klaassen na transfer tussen duurste aankopen ooit van Ajax

Laatste update:

Werder Bremen hanteerde aanvankelijk een vraagprijs van vijftien miljoen euro voor Klaassen, die nog een contract voor twee seizoenen had in Duitsland. Het eerste bod van Ajax bedroeg naar verluidt zeven miljoen euro én vijf miljoen euro aan bonussen, waarna een tweede bod van negen miljoen euro én drie miljoen euro aan bonussen volgde. Uiteindelijk hebben beide clubs elkaar dus gevonden in een maximumbedrag van veertien miljoen euro.

Klaassen verovert een plek in de top tien van duurste aankopen aller tijden van Ajax. Als zijn transfersom inderdaad oploopt tot veertien miljoen euro, is hij zelfs de op vijf na duurste aankoop van Ajax. Edson Álvarez (15 miljoen euro), Miralem Sulejmani (16,25 miljoen euro), Quincy Promes (15,7 tot 17,2 miljoen euro), Antony (15,75 tot 21,75 miljoen euro) en Daley Blind (16 tot 21 miljoen euro) maakten voor meer geld de overstap naar Amsterdam.

"Davy is een kind van de club, het is goed dat hij nu op deze leeftijd terugkeert. Hij is ambitieus en wil met Ajax de komende jaren mooie dingen bereiken, titels behalen. Zijn persoon zorgt voor een nog betere balans in onze selectie en bovendien kan hij met zijn ervaring onze jongere spelers helpen om naar een nog hoger niveau door te groeien", reageert directeur voetbalzaken Marc Overmars.

Klaassen, die het rugnummer 6 gaat dragen, kijkt uit naar zijn hernieuwde dienstverband in de Johan Cruijff ArenA: "Ik ben heel blij om terug te zijn bij Ajax, dat voelt als thuiskomen voor mij. Mijn halve leven heb ik hier doorgebracht en het is fijn hier nu weer te zijn. Ik heb mij altijd verbonden gevoeld aan de club en kijk er dan ook naar uit om het Ajax-shirt weer te mogen dragen."

Denk je dat de rentree van Davy Klaassen bij Ajax een succes wordt?

Meer nieuws

Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
2
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
4
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
10
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
16
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties