Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Davy Klaassen noemt één Feyenoorder die hem bevalt: 'Hij geeft rust'

Laatste update:

De Klassieker van vorig jaar betitelt Klaassen als zijn mooiste Klassieker in het shirt van Ajax. De Amsterdammers trokken een jaar geleden via Antony aan het langste eind. "Zeker omdat we twee keer op achterstand kwamen. Het is mooi om dan toch terug te komen op die manier. Maar ook de hele sfeer in het stadion was speciaal." Op de vraag of Klaassen liever in De Kuip of de Johan Cruijff ArenA scoort, hoeft hij niet lang na te denken. "De ArenA. Dan heb je toch je eigen fans erbij. In De Kuip is ook lekker, maar thuis is beter."

Een Feyenoorder die Klaassen wel kan bekoren is Gernot Trauner. "Ik denk dat hij heel veel rust geeft en hij is goed in de opbouw. Dat vind ik wel een goede speler", aldus Klaassen, wiens broer voor Feyenoord is. "Ik denk dat hij blij is voor mij als ik scoor. Als er iemand moet scoren, dan gunt hij mij het wel." Hans Kraay haakt daar op karakteristieke wijze op in. "Dus het is een Feyenoord-supporter die tijdens Ajax - Feyenoord een overloper is?", countert hij gekscherend. "Hij is een Feyenoord-supporter die familie boven voetbal heeft staan", antwoordt Klaassen.

Verwacht wordt dat Klaassen zondagmiddag terugkeert in de basis bij Ajax, wat ten koste gaat van Kenneth Taylor. John Heitinga kiest zeer waarschijnlijk voor ervaring en geeft daarom de voorkeur aan de 39-voudig Oranje-international. Klaassen kreeg, net als Taylor, vrijdag te horen dat hij is opgenomen in de definitieve selectie van Ronald Koeman voor de EK-kwalificatieduels met Frankrijk (24 maart) en Gibraltar (27 maart). Ook Steven Bergwijn, Steven Berghuis, Brian Brobbey en Jurriën Timber reizen namens Ajax af naar Zeist.

Eredivisie
Ajax
2 - 3
Feyenoord

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als Bayern München en Real Madrid allebei scoren!
0
Ajax trekt nieuwe hoofdsponsor aan voor de jeugd en strijkt miljoenenbedrag op
4
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
10
Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
2
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties