Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Teruggekeerde huurling hoopt onder Farioli op nieuwe kans bij Ajax: 'Het wordt je niet gegeven'

Laatste update:

De 21-jarige Zaandammer is onder de indruk van wat hij tot nu toe heeft meegekregen van Farioli. "Hij is fanatiek, man", vertelt Ünüvar. "Hij zit er kort op, hij leeft echt mee, hij is echt slim. In zijn bespreking merk je ook echt dat hij verstand heeft van voetbal."

Afgelopen seizoen werd Ünüvar door Ajax verhuurd aan FC Twente, nadat hij eerder al een jaar bij Trabzonspor speelde op tijdelijke basis. Zijn avontuur in Enschede werd niet helemaal wat Ünüvar ervan gehoopt had.

In totaal kwam hij tot 32 optredens namens de Tukkers, waarvan maar liefst 23 als invaller. Ünüvars productie bleef steken op vier doelpunten en drie assists. Desondanks mikt de Turks jeugdinternational op een kans in de Amsterdamse hoofdmacht komend seizoen, zo geeft hij aan.

"Ik hoop het wel. De trainer is natuurlijk ook nieuw, dus ik denk dat iedereen wel een kans gaat krijgen, maar je moet het uiteindelijk wel gewoon zelf laten zien. Het wordt je niet gegeven", besluit Ünüvar, die bij Ajax een contract tot de zomer van 2026 heeft.

Mogelijk kiest Ünüvar, indien het later in de voorbereiding op het aankomende seizoen duidelijk wordt dat hij niet op veel speelminuten onder Farioli hoeft te rekenen, alsnog voor een transfer weg uit Amsterdam. Voetbal International wist reeds te melden dan NEC sluimerende interesse in de jongeling heeft.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Feyenoord pikt binnen 24 uur twee toptalenten op bij Ajax en PSV
11
Bezoek een wedstrijd van Barcelona al vanaf 87 euro. Koop hier je tickets!
0
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Nederland-Turkije en win 25.000!
0
Vermoedelijke opstellingen Nederland - Turkije: Koeman voert één wijziging door
33
Ryan Babel noemt ideale rechtsbuiten voor Ajax: 'Zou een goede aanwinst zijn'
15
Pascal Jansen wil Go Ahead Eagles na Hake van nóg een sterkhouder beroven
1

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Reacties