Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'DC United wil heel ver gaan voor Bale en salarisrecord Rooney verpulveren'

Laatste update:

Bale, die komende zomer uit zijn contract loopt bij Real Madrid moet na Rooney de tweede grote naam in korte tijd worden die zich aan DC United verbindt. Volgens Goff is het idee om Bale naar DC United te halen vergezocht, maar hoopt men met het vooruitzicht op veel speelminuten de linkspoot toch te verleiden tot een overstap. De 102-voudig international wil naar verluidt koste wat het kost uitkomen op het aankomende WK in Qatar, al moet Wales in een onderling duel nog wel zien af te rekenen met Schotland of Oekraïne.

Het huwelijk tussen Bale en Real Madrid is geen gelukkige geweest. De supporters verwijten de aanvaller al jaren dat hij zich niet genoeg inspant voor de club, vaak geblesseerd is terwijl hij nagenoeg alle wedstrijden voor Wales speelt en daarin juist wél de meest spectaculaire goals weet te maken. Zo scoorde de linkspoot onlangs nog in de halve finale van de WK-kwalificatie-play-offs tegen Oostenrijk door een vrije trap snoeihard in de kruising te schieten. Marca publiceerde twee jaar geleden dat de koude oorlog tussen de speler en de club begon toen de Bale na een 1-0 nederlaag bij Rayo Vallecano besloot op eigen houtje terug te rijden in plaats van de spelersbus in te stappen. Ook schoot het bij de Madrileense club in het verkeerde keelgat toen Bale na de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Hongarije (2-0 winst) van dat jaar een vlag toonde met daarop de woorden 'Wales. Golf. Madrid.In die volgorde.'

Bale maakte furore in het shirt van Tottenham Hotspur, nadat hij op zestienjarige leeftijd zijn debuut in het profvoetbal maakte voor Southampton. In totaal kwam Bale zes seizoenen uit voor the Spurs, waarin hij 43 doelpunten wist te maken. In het seizoen 2013/14 maakte de buitenspeler de overstap naar de Koninklijke, waar hij na een goed begin de laatste seizoenen nog maar sporadisch zijn opwachting in het eerste elftal maakt. Dit seizoen staat de teller op vijf wedstrijden, waarin Bale één keer het net wist te vinden. Bale heeft in het shirt van Real Madrid onder meer de Champions League, de Wereldbeker, het landskampioenschap en de Super Cup gewonnen. In het seizoen 2020/21 werd de aanvaller uitgeleend aan Spurs, waar hij in twintig wedstrijden elf goals produceerde.

Meer nieuws

Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
2
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
11
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
13
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
16
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties