Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De afwezigheid van Neymar en Thiago Silva is geen terugslag'

Laatste update:

De bondscoach van die Mannschaft weet dat de vervangers van Thiago Silva en Neymar zich maar wat graag willen laten zien. "Niemand moet denken dat de afwezigheid van Neymar en Thiago Silva een terugslag is. Bijzondere krachten komen dan vaak bij de andere spelers bovendrijven", stelde Löw. "Zij nemen dan de verantwoordelijkheid en ik ben er zeker van dat ze met volle overgave zullen voetballen voor Neymar en hun land."

Löw zegt te balen van de afwezigheid van Neymar, die tegen Colombia een gebroken rugwervel opliep. "Ik had hem graag nog een keer gezien op het veld", claimde de bondscoach. "Toch is Brazilië favoriet in deze halve finale, zo zie ik dat. Brazilië heeft de steun van 200 miljoen mensen." Willian leek de belangrijkste kandidaat om Neymar te vervangen, maar hij viel deze week op de training ook uit met een rugblessure en het is nog onduidelijk of hij kan gaan spelen. Dante lijkt de meest logische vervanger voor Thiago Silva.

-
Wie zie jij als de favoriet voor het bereiken van de finale?

Meer nieuws

Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
1
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
21
'Zinédine Zidane voldeed niet aan één kraakheldere eis van Bayern München'
5
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
10
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties