Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De bal ligt bij Feyenoord, kijken hoe graag ze hem willen hebben'

Laatste update:

"Feyenoord zal nu moeten laten zien hoe graag ze Jens willen", benadrukt Wilco van Schaik, algemeen directeur van FC Utrecht, in gesprek met FOX Sports. "Hij is heel belangrijk voor ons. De bal ligt nu bij Feyenoord. Wij wachten af wat ze bieden en gaan er dan eens rustig over nadenken. Ze willen hem zo snel mogelijk, maar we gaan natuurlijk wel zorgvuldig en verantwoord te werk."

"Anders doen we het gewoon niet." Over de hoogte van de vraagprijs is geen duidelijkheid. Volgens FOX Sports gaat het om een bedrag van drie miljoen euro, maar gezien het nog driejarige contract van Toornstra zal dit hoger liggen. Volgens RTV Utrecht vraagt FC Utrecht ongeveer acht miljoen euro. Het valt niet uit te sluiten dat Feyenoord een of meerdere spelers als wisselgeld in een eventuele transfer wil betrekken.

Toornstra doet er zelf niet geheimzinnig over. "Voor mij is Feyenoord natuurlijk een mooie stap. Bij FC Utrecht heb ik het zeker ook nog altijd goed naar mijn zin, maar als ik weer een stap vooruit kan zetten, dan denk ik dat ik daar wel klaar voor ben." De middenvelder debuteerde in het betaalde voetbal bij ADO Den Haag, dat in januari 2013 een akkoord bereikte met FC Utrecht.

Denk jij dat Jens Toornstra deze zomer naar Feyenoord gaat?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
18
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
5
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
74
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties