Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De Ballon d'Or lijkt me duidelijk, ik zou er geen geld op inzetten'

Laatste update:

Ronaldo staat inmiddels op 44 doelpunten in het huidige kalenderjaar. "Wie de Ballon d'Or gaat winnen, lijkt me duidelijk", vertelde Ancelotti na afloop. "Ik zou er geen geld op inzetten in ieder geval." Niet alleen Ronaldo maar ook Gareth Bale en Karim Benzema, oftewel BBC, speelden een uitstekende wedstrijd. "Ze waren fantastisch. Cristiano en Karim scoorden, maar Bale assisteerde en hij werkte erg hard."

"Het is erg belangrijk dat ze samenspelen. Ook het middenveld stond goed." Ancelotti is tevreden over de huidige vorm van Real Madrid. "We steken veel beter in ons vel dan exact een jaar geleden. Nu hebben we continuïteit nodig. Bij dode spelmomenten waren we attenter en we hebben de nul gehouden. Alles is goed gegaan. Een reden om blij te zijn. We hebben gespeeld zoals we altijd willen spelen. Het hele team heeft goed gespeeld."

-
Denk jij dat Cristiano Ronaldo de volgende Ballon d'Or wint?

Meer nieuws

NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
12
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
41
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
44
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
104
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
45
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties