Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De bedoeling is om bij PSV mee te spelen voor de prijzen en voor de titel'

Laatste update:

"Ik heb hier een vierjarig contract getekend en het is mijn bedoeling om hier mee te gaan spelen voor de prijzen en voor de titel", maakt de directeur duidelijk op de officiële website van zijn nieuwe werkgever. "Maar je moet dat altijd met respect uitspreken, want er zijn meer grote clubs in Nederland die datzelfde doel hebben, dus als het zo makkelijk was om dat te halen, dan was het al lang gebeurd."

"Ik hoop daar mijn bijdrage aan te leveren", kijkt Gerbrands vooruit naar zijn eigen rol in het geheel. De directeur was in het verleden bondscoach van het Nederlands volleybalteam, maar heeft in Alkmaar jarenlang ervaring kunnen opdoen in de voetbalwereld. Ook aan het feit dat hij niet langer als trainer voor een groep staat is Gerbrands inmiddels gewend. Toch ziet de beleidsbepaler raakvlakken tussen beide functies.

"Je bent verantwoordelijk voor het voorbeeldgedrag, voor de richting, voor de visie en voor de keuzes die er moeten worden gemaakt, maar het gaat erom dat de rest allemaal functioneert hier, dat zorgt ervoor dat het goed gaat met de club. Eigenlijk ben ik coach gebleven, maar in een andere vorm, ik hoef geen wissels meer aan te vragen", geeft de nieuwe PSV-directeur aan.

Denk je dat PSV komend seizoen kampioen van Nederland wordt?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties