Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De beer van het zuiden kan niet naar het noorden

Laatste update:

Hulk is een opvallende verschijning. Dat was hij al bij de jeugd, en dat is hij nog steeds. Wanneer je Hulk ziet, denk je niet meteen aan een flamboyante, redelijk snelle buitenspeler. Eigenlijk denk je helemaal niet aan een profvoetballer op hoog niveau. Meer een K1-vechter. Maar Hulk is geen doorsnee persoon. Want wie Hulk wel eens aan het werk heeft gezien, weet dat hij een begaafde techniek heeft, gecombineerd met behoorlijke snelheid. Ook zijn befaamde trap doet veel ogen zijn kant op gaan in Portugal.

In korte tijd heeft Hulk Porto voor zich gewonnen. De mensen daar lopen weg met hem en dat is niet zonder reden. Hulk presteert. Al van begin af aan. In het afgelopen seizoen (2010/11), heeft Hulk in 26 wedstrijden 23 keer het net gevonden. Maar er is meer aan Hulk dan scorend vermogen en technische begaafdheid.

Wie veel wedstrijden van Porto kijkt, weet dat Hulk een zogenoemd 'baasje' is. Hij eist werkelijk alle vrije trappen op. Ook van dik 35 meter van de goal af. Hulk schiet deze ballen zonder probleem direct op goal. Meestal met een afzwaaier tot gevolg. In Japan kon hij dit rustig doen en keek niemand ervan op, maar hier, in Europa, wordt er als voetballer meer naar je gekeken.

En daar zit volgens mij het probleem bij 'the Hulk'. Hij geniet belangstelling uit onder andere Engeland. Ook in Italië zou echter belangstelling zijn. Ik denk niet dat Hulk daar zou renderen. Hulk moet het ervan hebben om de 'baas' te zijn in een ploeg. Nu is Porto ook geen kleine club, maar daar zit volgens mij zijn plafond. Deze club is nog net klein genoeg voor hem om de 'baas' te zijn. Wanneer hij naar een Chelsea, Manchester City of AC Milan zou gaan, zal hij nooit 'de grote jongen' worden. Bovendien, met kannonnen als Mario Balotelli, David Silva,Edin Dzeko en dergelijken zou jij als Manchester City-manager toch nooit je vrije trappen door Hulk laten nemen?

Daarom, mocht ik Hulk kunnen adviseren, zou ik hem adviseren om de sterren van de hemel te blijven spelen in Portugal. Daar zit hij goed, daar renderen veel Brazilianen goed en dat is in mijn opinie door zijn opvallende verschijning het plafond. Bovendien, met een vraagprijs van honderd miljoen euro, is de kans klein dat hij daadwerkelijk vertrekt.

Meer nieuws

Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
1
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
14
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
19
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
69
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties