Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De Belgen spelen in grote competities, Oranje put uit de Eredivisie'

Laatste update:

Vrijdagavond kan België zich definitief plaatsen voor het toernooi van volgend jaar in Brazilië. Het land staat bovenaan in Groep A en heeft aan een punt tegen Kroatië al voldoende om een WK-ticket te pakken. Het laatste jaar werd er al met veel lof gesproken over het nationale elftal en Aad de Mos zei donderdag dat hij denkt dat België inmiddels voorbijgegaan is aan het Nederlands elftal.

Vandenbussche onderschrijft de mening van de trainer en analyticus. Hij loopt tegenwoordig trots rond. "Dat hoort er bij, een beetje stangen. Ik ben blij dat België zo goed presteert, want ik sta nu toch wat sterker in mijn schoenen. Voorheen beukten al die Nederlanders op mij in, nu kan ik ze van repliek dienen", zegt de doelman op de clubwebsite van sc Heerenveen. "We zijn Nederland voorbijgestreefd. Onze internationals spelen in grote buitenlandse competities, terwijl Oranje vooral uit de Eredivisie put. Bovendien dienen zich steeds nieuwe talenten aan, zoals Bakkali bij PSV en Januzaj van Manchester United. Het Belgisch voetbal heeft de toekomst."

Is België Nederland voorbijgestreefd?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
14
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
58
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties