Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De beste kandidaat voor Feyenoord is Louis van Gaal'

Laatste update:

Als het aan Hans Kraay sr. ligt, neemt Louis van Gaal na het WK in Brazilië de Rotterdamse ploeg onder zijn hoede. "De volmaakte trainer bestaat niet, maar ik zou gewoon voor de beste kandidaat gaan, en dat is Van Gaal", zegt Kraay in gesprek met Voetbal International. Kraay heeft overigens een verleden als speler, coach en technisch directeur in De Kuip. Van Geel heeft reeds aangegeven dat hij de bondscoach 'zeker' gaat bellen. De voorkeur van Van Gaal lijkt echter uit te gaan naar een club uit de Premier League.

Voor Pim Verbeek is Dick Advocaat de 'droomkandidaat': "En dan de Dick van de laatste vijf jaar: ontspannen, aimabel, maar nog steeds bloedfanatiek en ervaren." De Kleine Generaal, die momenteel bij AZ werkzaam is, lijkt evenwel niet haalbaar. Hij heeft laten weten dat alleen AZ, ADO Den Haag en het buitenland opties voor hem zijn. Advocaat heeft een aflopend contract in Alkmaar.

Willem van Hanegem pleit voor een trainerstrio met Jean-Paul van Gastel, Giovanni van Bronckhorst en Henk Fräser. Laatstgenoemde is momenteel interim-trainer van ADO Den Haag, terwijl Van Gastel en Van Bronckhorst al de assistenten van Koeman bij Feyenoord zijn. "Dan heb je drie Feyenoord-jongens die de club door en door kennen en bovendien met jeugd hebben gewerkt. Waarom niet?" Eerder werden ook de namen van Co Adriaanse, Peter Bosz, Marco van Basten, Fred Rutten en Frank Rijkaard genoemd.

Meer nieuws

Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
22
Woerts lijkt zeker te weten wie binnenkort algemeen directeur van Ajax wordt
3
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
9
Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
15
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
17
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
30

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties