Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer aangepakt: 'Dit was dan die ene misser van de succestrainer'

Laatste update:

"Zijn ingeving om Ricardo Kishna negentig minuten op de bank te houden, was dan die ene misser van de succestrainer", refereert De Telegraaf aan een eerdere uitspraak van De Boer, die aangaf dat een goede coach het negen van de tien keer bij het rechte eind heeft als hij een beslissing neemt. Ajax trad in Tilburg aan met een voorhoede bestaande uit Lasse Schöne, Arek Milik en Anwar El Ghazi.

Nadat Thulani Serero al binnen de lijnen kwam voor Riechedly Bazoer en Schöne het veld ruimde voor Richairo Zivkovic, bracht de 44-jarige oefenmeester Lucas Andersen in voor Davy Klaassen en dus waren de wissels op. "De reserverol was een hard gelag voor Kishna, die helemaal in zijn winterjas wegzakte toen bleek dat hij niet zou invallen." Volgens het dagblad was het logischer geweest als Kishna bij de 1-1 tussenstand was gekomen voor Schöne, "maar De Boer koos voor Zivkovic als breekijzer."

-
Vind je dat Ricardo Kishna had moeten invallen tegen Willem II?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
28
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties