Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer: 'Aardige jongen, maar de RvC had voor zijn komst moeten gaan liggen'

Laatste update:

"Ik ken Michael uit de meest succesvolle periode uit mijn carrière", zegt De Boer in gesprek met ESPN. "Ik vond het altijd een hele bekwame, kundige man. Iemand met uitstraling en charisma. Iemand écht met een Ajax hart. Het lijkt mij een hele goede zet, ik word er wel vrolijk van." Van Praag moet de lege plek opvullen die Pier Eringa achterliet. Laatstgenoemde hield woensdag kort voor het restant van de Klassieker de eer aan zichzelf.

"Als Ajax-liefhebber vind ik het natuurlijk heel triest dat de club na zoveel mooie jaren, zo in verval kan raken", gaat De Boer verder. "Ik weet uit ervaring dat er altijd een terugval komt na succes en dat moeten ze nu tegen zien te gaan." Als het aan De Boer ligt komen er meer oud-voetballers in de RvC van Ajax. "Jan van Halst zat er natuurlijk in, maar die is tijdelijk algemeen directeur geworden, tegen zijn zin in denk ik. John van 't Schip zou dat bijvoorbeeld ook kunnen doen."

Van de aankopen van voormalig directeur voetbalzaken Sven Mislintat kende De Boer alleen Branco van den Boomen. Hij verbaast zich dan ook over de vele aankopen. "We hebben natuurlijk genoeg voorbeelden van onbekende spelers die alsnog doorbraken. Álvarez, Kudus, Neres,Tagliafico en vroeger spelers als Litmanen had ook nog nooit iemand van gehoord. Misschien is die nieuwe linksback Ávila wel de nieuwe Tagliafico, maar nu zijn het er ineens zó veel."

Volgens De Boer is het aantrekken van Carlos Forbs tekenend voor de huidige crisis bij Ajax. "Ik heb niks tegen die jongen persoonlijk, want het lijkt me een goede speler. Maar de allergrootste talenten van de Ajax-jeugdopleiding, zijn allemaal linksbuitens", aldus De Boer, die daarmee doelt op het feit dat er geen jeugd meer doorstroomt. "De RvC had gewoon voor een aantal transfers moeten gaan liggen. Ik hoop dat ze dat met Van Praag aan het roer wel zullen doen."

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
1
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
1
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
124

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties