Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer adviseert Bazoer: 'Dat kun je niet doen als je de top wilt bereiken'

Laatste update:

"Hopelijk voor hem krijgt hij een soortgelijke carrière, maar ook de factor geluk speelt een rol", vertelt Groenendijk, trainer van Excelsior, in het Algemeen Dagblad. Roland Vroomans was bij PSV jeugdtrainer van Bazoer, die vervroegd van de D1 naar de C2 werd doorgezet. Hij had toen in het veld oudere jongens nodig waar hij tegen op keek. "En dát heeft hem juist wel snel volwassen gemaakt. Wat je heel erg goed bij Bazoer ziet: hij trekt zich enorm snel op aan de kwaliteiten in het team", vertelt de nu hoofd scouting van Willem II.

Ronald de Boer vindt dat Bazoer de laatste wedstrijden niet altijd thuisgeeft, ook al mag niet vergeten worden dat hij pas negentien jaar is. "Soms gokt hij te veel. Zo van: die bal komt uiteindelijk toch wel in mijn bezit. Zoals je dat vroeger in de jeugd ook kon doen. Balletjes afwachten, populair gezegd. Als je echt de top wilt bereiken, kun je dat niet doen", benadrukt de oud-voetballer, die ook aangeeft dat dat nu ook helemaal nog niet erg is en dat Bazoer alle ingrediënten heeft om de internationale top te halen.

Riechedly Bazoer is het grootste tienertalent van Nederland

Meer nieuws

'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
2
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
7
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
7
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
27
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties