Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer adviseert: 'Tadic is een jongen die daar voor kan zorgen in de punt'

Laatste update:

"Ik houd van diepgang in het spel. Tadic is een jongen die daar voor kan zorgen in de punt en hij is ook heel sterk met de bal aan zijn voeten", aldus De Boer. Neres moet het dit seizoen meer dan geregeld stellen met een laats op de reservebank. "Neres zie ik het liefst als rechtsbuiten, maar daar hebben we Ziyech al staan, die het daar ook uitstekend doet. Bij Neres is het altijd nog de vraag of hij speelt, maar als hij speelt staat hij sowieso aan de linkerkant."

"Ze moeten oppassen voor de opkomende backs van Real Madrid, op die manier creëren ze snel een kans", waarschuwt de analist in aanloop naar de heenwedstrijd van de achtste finales van de Champions League. "Ajax kan heel goed de bal terugveroveren, waardoor de tegenstander niet lekker aan de bal komt. Ze moeten morgen hun eigen spel gaan spelen en uitgaan van hun eigen kracht."

Arnold Bruggink zegt in gesprek met het Algemeen Dagblad tegen Real Madrid een heel ander Ajax te verwachten ten opzichte van afgelopen zaterdag, toen er met 1-0 verloren werd van Heracles Almelo. "Het is ook niet makkelijk om je volledig te focussen op Heracles als Real Madrid een paar dagen later op je wacht", zegt Bruggink, die het nog herkent uit zijn eigen voetballoopbaan. "Het klinkt misschien vreemd, maar je bent in je hoofd toch eerder bezig met de grotere wedstrijden."

Bruggink verwacht dat de spelers een enorme drang zullen hebben zich te laten zien tegen Real Madrid. "Iedereen beseft dat ze er moeten staan. Ze spelen tegen een van de grootste clubs uit Europa, dus als spelers een mooie transfer willen verdienen, is een wedstrijd tegen Real Madrid de ultieme kans. Al zullen ze het wel als team moeten doen."

Precies hetgeen waaraan Ajax in Almelo ten onder ging, zou nu weleens Real Madrid kunnen overkomen, denkt de analist van FOX Sports. "Je moet je ook afvragen hoeveel zin Real heeft in zo'n wedstrijd tegen Ajax. Laatst speelden ze nog tegen Barcelona en Atlético Madrid. Voor hen is een uitwedstrijd in Amsterdam hetzelfde als Ajax dat uitspeelt in Almelo."

-
Ben jij het hiermee eens?

Meer nieuws

Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
18
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
2
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
6
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
31
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties