Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer adviseert: 'Ze kunnen nog wel een ervaren kracht gebruiken'

Laatste update:

De Boer vertelt in Voetbal International dat de balans tussen talent en ervaring bij PSV het best is en hij noemt de Eindhovenaren dan ook 'de meeste complete ploeg op dit moment'. "Ajax heeft weinig spelers die de jonkies houvast en stabiliteit kunnen bieden. Thulani Serero is de laatste tijd een van de betere spelers, maar ook hij creëert in balbezit weinig rust in het spel."

"Ajax zou nog wel een ervaren kracht kunnen gebruiken. Die is niet makkelijk te vinden, maar als de gelegenheid zich voordoet zou ik die aantrekken. Kijk bij PSV naar de toegevoegde waarde van de ervaren spelers", aldus De Boer. Zijn broer zei dinsdag in gesprek met Ajax TV nog dat hij 'een echte balafpakker' op het middenveld mist.

Ben jij het met Ronald de Boer eens?

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0
Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
7
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
29
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
14
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
6
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties