Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer: 'Al met al was dit een zeer terechte overwinning'

Laatste update:

Vorig seizoen bleef het in de ArenA 1-1 tegen FC Twente en werd uit met 1-2 gewonnen; dit keer bleven de punten achter in de hoofdstad. Lange tijd zag het daar niet naar uit, want het bezoek wierp een muur op waar Ajax niet doorheen wist te komen. "Ik had niet verwacht dat Twente zo defensief zou spelen", gaf ook De Boer toe na de wedstrijd. "Als je goed positiespel speelt, dwing je je tegenstander terug. Dat telt ook mee. Maar we zijn blijven voetballen en daarvoor wil ik mijn complimenten geven aan mijn team."

"Benauwd hadden mijn jongens het niet. We hebben goed gecontroleerd gespeeld, ondanks dat we op de helft van de tegenstander voetbalden. Uiteindelijk hebben we wel terecht gewonnen", aldus De Boer aan Eredivisie Live. Volgens hem is geduld nog altijd een schone zaak en werd Ajax' geduld tegen FC Twente beloond. "In de rust zei ik: 'we krijgen nog wel twee of drie grote kansen'. Al met al was dit een zeer terechte overwinning."

FC Twente-aanvoerder Peter Wisgerhof, die zelf een vrije schietkans niet benutte maar ook op de doellijn een Ajax-treffer voorkwam, gaf deels toe dat de tegenstander terecht aan het langste eind trok. "Ajax heeft het vandaag aan de bal beter gedaan dan wij", aldus de verdediger, die echter wel gehoopt had op tenminste een punt. 'Gezien de kansen hadden we er echter wel eentje mogen maken. Als we hier waren weggegaan met een punt zou ik tevreden zijn geweest, nu ben ik ontevreden."

"Maar we staan er nog steeds heel goed voor", benadrukt Wisgerhof aan NUsport. De kansenverhouding was volgens hem vrijwel gelijk. "Bij één moment gaat die bal er in, daarna konden we geen vuist meer maken'', zei de verdediger van Twente. We probeerden al in de eerste fase druk te zetten, maar zij maakten het veld groot, waardoor het voor ons lastig werd. We kwamen steeds te laat."

-

Meer nieuws

Eden Hazard levert Chelsea half jaar na afscheid als prof 6 miljoen euro op
1
The Guardian weet hoe groot de kans is dat Ten Hag aanblijft bij Man United
10
Howe ontsteekt na verloren duel met Manchester United in tirade over VAR
13
AZ ziet kassa rinkelen en ontvangt voor de derde keer miljoenen van Bologna
4
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties