Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer: 'Als er een zak geld van Inter bungelt, dan gaan we moeilijk doen'

Laatste update:

De coach hoopt dat Vertonghen gewoon in Amsterdam blijft. "Het zou geen verrassing zijn als clubs interesse tonen voor Jan, maar laten we hopen van niet", noteerde AjaxLife uit de mond van De Boer. "Er bungelt geen zak met geld van Internazionale. En als dat wel gebeurt, dan gaan we moeilijk doen. Jan is onze aanvoerder en superbelangrijk voor Ajax."

Eerder werd bekend dat Vertonghen een gelimiteerde afkoopsom van meer dan twintig miljoen euro in zijn tot 2013 doorlopende contract heeft staan en nu de Eredivisie is begonnen, is dat bedrag alleen maar hoger geworden. Het is echter niet bekend wat de vraagprijs is van Ajax. Vertonghen is bezig aan zijn zesde seizoen in de hoofdmacht van de recordkampioen.

Meer nieuws

Prachtig gebaar van spelersgroep Vitesse: 'Op naar de twee miljoen!'
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
2
Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0
Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
11
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
31
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties