Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer: 'Als je ziet hoe goed die nu zijn, denk je wel: wat is nu wijsheid?'

Laatste update:

"Maar daar hebben we er nu weinig van in Nederland", stipt Brands donderdag in het Algemeen Dagblad aan. "Juist bij de categorie daaronder luistert het heel nauw: wanneer ga je en waar precies naartoe." Het slagingspercentage in Italië lijkt de laatste jaren hoger te liggen dan in de Premier League, waar bijvoorbeeld Vincent Janssen niet uit de verf is gekomen en Davy Klaassen hevig worstelt.

"Maar dat geldt in Italië vooral bij verdedigend ingestelde spelers", repliceert Ronald de Boer. "Dat is vanuit de Eredivisie redelijk goed te doen, het tempo ligt in de Serie A stukken lager dan in Engeland. Maar noem eens een creatieve Nederlandse speler die geslaagd is in Italië de laatste jaren?" Brands kan dat alleen maar beamen. Hij kijkt als technisch directeur ook naar de mogelijke volgende halte van een aankoop. "Bij spelers als Georginio Wijnaldum, Kevin Strootman en ook Memphis Depay wist ik: die kunnen wij als PSV straks in theorie aan alle topcompetities verkopen."

Conclusie is dat je haast niet kunt generaliseren. "Dries Mertens past in Italië veel beter dan in Engeland, zeker toen hij net uit de Eredivisie kwam." België heeft een zeer goede lichting voetballers, maar in de meeste gevallen vertrok men eveneens vroeg naar het buitenland. "Als je ziet hoe goed die nu zijn, denk je wel: wat is nu wijsheid?", vraagt De Boer zich af. "Zij vertrokken juist snel uit België, net als bij ons jongens als Arjen Robben en Robin van Persie. Al ging het bij de Belgen soms ook in tussenfases: Kevin De Bruyne bij VfL Wolfsburg en Eden Hazard bij Lille."

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
2
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
9
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
5
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
6
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
33
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties