Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer: 'Als Liverpool nu komt, dan zal Frank daar zeker over nadenken'

Laatste update:

Dat ligt nu anders, al wil De Boer wel sowieso het seizoen afmaken bij Ajax, zo meldt zijn broer Ronald bij FOX Sports. "In de winterstop gaat hij sowieso niet, maar na dit seizoen zou het kunnen. Het is een mooie club", zei de voormalig middenvelder. "Tweeënhalf jaar geleden had hij geen interesse, maar als Liverpool nu komt, dan zal hij daar zeker over nadenken."

Kenneth Perez denkt dat De Boer en Liverpool goed bij elkaar zouden passen. "Het is een club van het kaliber dat Frank wel ziet zitten. Hij heeft daar zijn zinnen op gezet. Als hij Ajax wil verlaten dan is dit wel een club die hem kan overtuigen." Als coach van Ajax werd De Boer al vier jaar op rij kampioen van Nederland.

Denk je dat Liverpool goed bij Frank de Boer zou passen?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties