Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer: 'Als speler zou ik Nijhuis helemaal verrot schelden'

Laatste update:

"Ik zou er als speler en trainer helemaal gek van worden. Als je een honderd procent vrije trap verdient, en je krijgt die niet, omdat hij vindt dat we door moeten spelen...", aldus de voormalig coach van onder meer Ajax bij Ziggo Sport. "Een twijfelgeval, fiftyfifty, daarbij begrijp ik nog dat hij door laat spelen."

"Maar er zijn zoveel momenten waarop het een honderd procent vrije trap is. Ik zou helemaal gek worden en die scheidsrechter speler zijnde helemaal verrot schelden." Het Algemeen Dagblad meldde donderdag nog dat Nijhuis op het matje is geroepen door scheidsrechtersbaas Dick van Egmond van de KNVB.

"Bas zou wat meer mogen fluiten, dat klopt", zo werd Van Egmond geciteerd. Nijhuis herkende zich echter niet in de berichtgeving: "Ik heb het verhaal gelezen, maar heb niets gemerkt van een tik op de vingers. Nee, mijn vingers zijn niet blauw." Volgens Nijhuis krijgt hij steevast positieve rapporten terug van de KNVB.

Deel jij de kritiek van Frank de Boer?

Meer nieuws

Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
4
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
14
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
8
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
26
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties