Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer baalt van Milan: 'Anti-voetbal heeft vandaag gewonnen'

Laatste update:

Die deed totaal niet zijn best er een wedstrijd van te maken in San Siro, oordeelde De Boer na afloop kwaad bij de NOS. "Anti-voetbal heeft vandaag gewonnen. De UEFA heeft het altijd over respect, maar als je vandaag ziet dat ballenjongens nooit een bal in hun handen hebben, dan stel ik mij vragen. Ze hebben zeker twintig minuten tijd gewonnen en dan komen er maar vijf minuten bij", foeterde de Ajax-trainer.

Over zijn eigen spelers was De Boer tevreden: die gaven volgens hem alles wat ze in zich hadden tegen i Rossoneri. Het voetbal won niet, maar Ajax was in zijn ogen wel bovenliggend tegen de Italianen: dat gaf De Boer nog een enigszins positief gevoel."Dit is geen dreun, maar wel een teleurstelling. Ik ben echt trots op wat mijn jongens hebben gedaan, maar het leek wel alsof we in een theater zaten. De scheidsrechter laat het toe, dat neem ik hem kwalijk."

-
Heeft Frank de Boer gelijk?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
6
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
47
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties