Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer baalt van onrust bij Ajax: 'Dat zijn de fans vaak snel vergeten'

Laatste update:

"De vorige keer is hij er uitstekend in geslaagd om alle perikelen weg te houden bij het eerste elftal en werd hij 'gewoon' kampioen", zo vertelt De Boer donderdag in De Telegraaf over de verrichtingen van zijn broer. De oud-speler weet dat de druk echter groot wordt als de resultaten gaan tegenvallen. "De fans zijn vaak snel vergeten wat iemand heeft gepresteerd. Dat Frank dan vier keer kampioen is geworden, telt dan niet meer. Kijk maar wat Jose Mourinho nu over zich heen krijgt."

Een hoofdtrainer wil altijd dat er binnen een club in goede harmonie wordt gewerkt, zodat de ocus automatisch op het technische gedeelte ligt. "Nu zal Frank toch weer moeten antwoorden als er vragen worden gesteld over Wim Jonk. Dat is geen ideale situatie om lekker te presteren", zo stelt De Boer. Ajax gaat momenteel aan kop in de Eredivisie, maar het avontuur in de KNVB Beker is inmiddels voorbij en het is maar zeer de vraag of de Amsterdammers in Europa overwinteren.

Wordt Ajax kampioen dit seizoen?

Meer nieuws

Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
0
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
12
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
10
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
9
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties