Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer: 'Bij dat soort clubs kan je misschien ook iets moois neerzetten'

Laatste update:

De vraag is waar De Boer de grens trekt. "Allereerst moet je kijken wat voor plan er ligt bij die club", zegt de coach in het Algemeen Dagblad. "En wat kan ik, en de mensen die ik meeneem, daaraan toevoegen? Laatst viel de naam van Swansea City. Heb ik op dit moment geen binding mee. Maar wat als die mensen een mooi plaatje schetsen? Dan kun je bij die categorie clubs misschien ook wel iets moois neerzetten."

In het verleden waren Liverpool en Tottenham Hotspur in de race voor De Boer, maar deze clubs maakten uiteindelijk andere keuzes. "Bij zulke clubs wil je werken", geeft De Boer toe. "Maar het belangrijkste is dat ik er een goed gevoel bij heb." De Boer sluit niet uit dat hij zijn broer Ronald, die tegenwoordig werkzaam is als analist, mee zou nemen naar een nieuwe werkgever.

Frank de Boer moet na dit seizoen naar het buitenland gaan

Meer nieuws

Broer van Brobbey speelde onder Ajax-doelwit Farioli: 'Hij is echt goed'
0
Te Kloese kan streep zetten door mogelijke trainer Feyenoord: 'Neig naar nee'
5
VZ Kort: Blessure Nathan Aké lijkt mee te vallen; meevaller voor Koeman
77
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
5
Reddingsplan van Vitesse op losse schroeven door GelreDome
30
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties