Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer blij: 'De komst van Gudelj is een eerste belangrijke stap'

Laatste update:

Het nieuwe seizoen gaat in juli immers al van start voor de club, wanneer het instroomt in de derde voorronde van de Champions League. "Het is daarom belangrijk dat we zo snel mogelijk de selectie op orde hebben", verduidelijkt De Boer woensdag op de clubwebsite. "We proberen daarom slagvaardig te zijn, iets wat bij deze transfer goed gelukt is. Natuurlijk komen er wellicht nog meer nieuwe spelers, maar de komst van Nemanja Gudelj is in ieder geval een eerste belangrijke stap. Ik ben zeer blij met zijn komst", verklaart de coach van Ajax tevreden.

Hij zegt dat de club goed gekeken heeft naar wat men nog miste in de spelersgroep. Het antwoord daarop was: 'een bepaalde energie'. Die denkt men nu te vinden in de 23-jarige Gudelj. "In bepaalde wedstrijden heb je spelers nodig die niet alleen op techniek het verschil kunnen maken, maar ook fysiek en qua uitstraling. Je moet af en toe een 'beukie' kunnen uitdelen", aldus De Boer, die in het verleden Christian Poulsen tot zijn beschikking had om die rol naar wens te vervullen.

"Sinds zijn vertrek zijn we op zoek gegaan naar een andere speler die onze jonge selectie op sleeptouw kan nemen. Met de komst van Nemanja hebben we nu iemand in huis die al die verschillende kwaliteiten verenigt én er een winnaarsmentaliteit aan koppelt. Hij laat niets aan het toeval over. Zowel binnen als buiten het veld. Hij is echt een voorbeeldprof."

Heeft Ajax nog meer spelers nodig voor volgend seizoen?

Meer nieuws

'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
1
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
3
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
28
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
10
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
21
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties