Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer: 'De fans zijn een beetje verwend geraakt door vorig seizoen'

Laatste update:

"Ik denk dat het niet eerlijk is dat de fans de spelers uitfloten, omdat ze hard gewerkt hebben. Het is niet zo dat de spelers niet honderd procent gegeven hebben. Cincinnati kreeg zijn eerste kans in de 85e minuut en het is vervelend dat we op die manier een doelpunt tegen krijgen. Verdedigend stonden we verder goed, dus het is niet eerlijk ten opzichte van het team", zo tekenen Dirty South Soccer en Voetbal International op uit de mond van De Boer. "De fans zijn een beetje verwend geraakt door de resultaten van vorig seizoen."

"De verwachtingen zijn hooggespannen en dat is normaal. Maar iedereen heeft gezien wat er vorig seizoen met Toronto gebeurde toen ze in de Champions League gingen spelen", zo doelt de oefenmeester op de vorige kampioen van de Major League Soccer (MLS). Atlanta United bereikte als kampioen van de MLS de kwartfinale van de CONCACAF Champions League, ten koste van Herediano. De heenwedstrijd bij de laatste acht van het toernooi tegen het Mexicaanse Monterrey ging met 3-0 verloren.

"We moeten nu iedere drie dagen een wedstrijd spelen, terwijl we dat niet gewend waren. In zeventien dagen spelen we vijf wedstrijden, dat is best veel. Daarnaast treffen met Monterrey ook een erg goed team, niet een tegenstander die je zomaar even verslaat", concludeert De Boer. Hij overweegt om concessies te doen aan zijn speelstijl, maar erkent ook dat het even duurt voordat hij Atlanta United naar zijn hand kan zetten.

"Vorig seizoen wonnen we vaak wedstrijden in de tegenaanval. Het was niet zo dat we alle wedstrijden domineerden. Vaak schakelden we snel om en kwam de bal uiteindelijk bij Miguel Almirón", refereert De Boer aan de Paraguayaanse middenvelder, die in januari aan Newcastle United werd verkocht. "We zijn nu de ploeg waarop gejaagd wordt en wij proberen iedere wedstrijd het spel te maken."

Denk jij dat Frank de Boer de boel op de rit krijgt bij Atlanta United?

Meer nieuws

Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
79
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
1
Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
11
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
2
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties