Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer: 'De nederlagen van Feyenoord zijn vooral een mentale kwestie'

Laatste update:

"Het is mentaal moeilijk om in één week nog twee keer hetzelfde te brengen als tegen ons". claimt Ajax-coach Frank de Boer in De Telegraaf. "Voetbal, of eigenlijk alle topsport, is in dat opzicht een heel moeilijk spelletje. Het is verdomd lastig om voortdurend een hoog niveau te halen. Dat dit soms niet lukt, is inherent aan een jong elftal. Daarnaast kon Feyenoord zich tegen Ajax, maar ook tegen AZ, instellen op de tegenstander en dat was bij Go Ahead Eagles en FC Groningen een ander verhaal."

"Al denk ik dat het vooral een mentale kwestie was. De spelers konden de hele week naar Ajax toeleven, terwijl wij om de drie dagen een wedstrijd hebben. Feyenoord afgelopen week ook. En dat is kennelijk toch moeilijk", aldus de oefenmeester van Ajax.

Meer nieuws

Ajax maakt haast en wil Francesco Farioli komende week binnenhalen
9
Alex Kroes noemt 3 spelers die hij absoluut niet wil verkopen bij Ajax
12
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
21
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties