Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer doet beklag na mokerslag: 'Vanaf de eerste seconde, ongelooflijk'

Laatste update:

"Ik herinnerde mijn spelers eraan dat we vooruitgang willen zien. Dat hebben we gedaan tegen New Engeland Revolution (0-2 winst, red.). Natuurlijk wil je de drie punten als je progressie boekt, maar vandaag gebeurde dat helaas niet", zo laat De Boer weten. De ploeg staat nu tiende in de Eastern Conference en houdt alleen New York City FC en New Engeland Revolution onder zich.

"Ik heb de selectie na de wedstrijd verteld dat ik niet meer van ze kan verwachten, behalve dan dat ze de nul moeten houden. We hebben veel kansen gecreëerd en gedomineerd. Als we zo in de komende 30 wedstrijden spelen, dan winnen we er 28", aldus De Boer, die onder meer doelt op de missers van Atlanta, dat in totaal 70 procent balbezit had en tot 22 doelpogingen kwam.

De Boer baalde van het tijdrekken van de tegenstander. "Vanaf de eerste seconde, ongelooflijk. Ik heb tegen de scheidsrechter gezegd dat hij goed heeft gefloten, maar dat hij eerder had moeten optreden tegen dit tijdrekken, zeker dat van hun keeper. Het was iedere keer bijna een minuut. Als hij in de dertigste minuut geel had gehad, was dat anders geweest. Dit helpt het voetbal niet."

Verwacht jij dat Frank de Boer wordt ontslagen bij Atlanta United?

Meer nieuws

Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
9
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
5
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
23
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
30
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties