Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer draait er niet omheen: 'Ons doel is de grachten'

Laatste update:

Voorafgaand aan het toernooi noemde De Boer het bereiken van de halve finale als doel en daar kan hij zich nog steeds in vinden. "Als wij bij de laatste vier eindigen, afhankelijk van hoe we gespeeld hebben, denk ik dat we het goed gedaan hebben. Maar wij willen uiteindelijk alleen maar op een boot in de grachten staan. Dat is ons doel", benadrukt de keuzeheer. "Niet de finale halen, maar die winnen. Ons doel is de grachten. Dan is het helemaal geslaagd."

Meer: Begrip voor opvallende keuze van Koeman: ‘Hij heeft heel veel voorwaarden’

"Maar er zijn veel teams die daar ook zo over denken en veel kwaliteit hebben. Je wordt niet zomaar Europees kampioen, maar we hebben de kwaliteiten ervoor. Dan moet wel alles kloppen. Ik ben positief ingesteld, dus laten we ervan uitgaan dat alles gaat kloppen", vervolgt de bondscoach, die niet ingaat op mogelijke tegenstanders in volgende rondes. Als Oranje de achtste finale tegen Tsjechië overleeft, is Wales of Denemarken de volgende tegenstander.

"Iedereen heeft recht op zijn eigen mening", reageert De Boer op personen die stellen dat Oranje een vrije baan richting de halve finale heeft. "Wij moeten eerst van Tsjechië winnen. Ik vind de route het gunstigst van deze kant van het speelschema, omdat je vijf dagen rust hebt en na de kwartfinale in Baku weer drie dagen rust. Welke tegenstanders er op het formulier staan, is op dat moment voor mij een bijzaak. Wij moeten elke wedstrijd op zich nemen, we kijken nu naar Tsjechië. Daar hebben we een flinke kluif aan. De route qua indeling is gunstig, maar eerst moet de focus vol op Tsjechië."

De Boer is beducht voor de tegenstander van zondag. Hij beschrijft Tsjechië als een 'eenheid' en een elftal dat goed weet wat het wil. "Ze willen de tegenstander vroeg storen, hebben duelkracht. Dat hebben ze laten zien door uit bij België 1-1 te spelen. En ze hebben in de groepsfase 1-1 gespeeld tegen vicewereldkampioen Kroatië. Als er ruimte ligt spelen ze over de grond, als het niet kan hebben ze veel lopende mensen die diepgaan en vechten om de tweede bal. Het is een moeilijke tegenstander, we hebben het traditioneel altijd lastig met Tsjechië. We moeten top zijn om hen te verslaan."

Denk je dat Nederland het EK wint?

Meer nieuws

Derksen gaat er vol in: 'Ajax haalt weer een snotaap die niet geremd wordt'
8
Ajax maakt haast en wil Francesco Farioli komende week binnenhalen
18
Alex Kroes noemt 3 spelers die hij absoluut niet wil verkopen bij Ajax
22
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
27
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties