Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer: 'Een paar idioten gaan mijn toekomst niet beïnvloeden'

Laatste update:

De Boer vertelt aan Voetbal International dat het bekergevoel na het oponthoud wel even verdwenen was bij hem. "Ik ging weer op de bank zitten en dacht bij mezelf: 'waar doen we het eigenlijk allemaal voor?'", bromde de oefenmeester, die de knop echter snel weer omzette en zich richtte op het restant van de wedstrijd. Daarin stelde Ajax echter hopeloos teleur.

Meer: Begrip voor opvallende keuze van Koeman: ‘Hij heeft heel veel voorwaarden’

Er wordt gespeculeerd dat De Boer wel eens op zoek zou kunnen gaan naar een nieuwe uitdaging, maar de ongeregeldheden van zondag zullen zijn beslissing niet negatief beïnvloeden. "Een paar idioten gaan mijn toekomst niet beïnvloeden", maakt de coach duidelijk. "Ik baal ontzettend van wat er is gebeurd, maar ik laat mijn plezier in het werken bij Ajax niet verpesten. Daar is dit een veel te mooie club voor."

KNVB Beker
PEC Zwolle
5 - 1
Ajax
Denk je dat Frank de Boer op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties