Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer gaat nadenken over transfer naar Tottenham

Laatste update:

Het contract van de oefenmeester loopt nog drie jaar door, maar De Boer sluit een vertrek niet uit. "De Engelsen hebben zich gemeld bij Overmars. Ik ga na de laatste competitiewedstrijd op 3 mei nadenken over deze mogelijkheid", zegt De Boer. "Ik ga praten en luisteren en daarna laat ik mijn gevoelens spreken." Tottenham meldde zich drie weken geleden bij de Ajax-clubleiding, nadat Louis van Gaal had afgezegd vanwege zijn onderhandelingen met Manchester United.

Tottenham staat op het moment onder leiding van Tim Sherwood, maar voorzitter Daniel Levy wil de hoofdtrainer aan het einde van het seizoen vervangen. In Engeland ging men ervan uit dat Mauricio Pochettino van Southampton de belangrijkste kandidaat zou zijn om Sherwood op te volgen, maar Levy wil dus werk maken van de komst van De Boer. Hij leidde Ajax naar vier landstitels en voelt zich klaar voor een stap naar het buitenland.

Tottenham, de huidige nummer zes in de Premier League, is een club die past bij de ambities van De Boer. "Ik wil iets toevoegen aan een club", zegt de trainer. "Dat mensen kunnen zeggen dat ze de hand van Frank de Boer zien. Liverpool is daar een mooi voorbeeld van. Dat wat Brendan Rodgers daar nu doet, bijvoorbeeld." AS Monaco werd ook genoemd: "Maar dat zegt me niets. Monaco is al een gearriveerde club", stelde De Boer. Hij kan bij Tottenham weer gaan samenwerken met Jan Vertonghen en Christian Eriksen, die van Ajax naar the Spurs gingen.

Frank de Boer moet op de interesse van Tottenham Hotspur ingaan

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
6
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
3
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
118
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties