Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer geeft jong tweetal hoop op Eredivisiedebuut tegen Willem II

Laatste update:

De middenvelder en aanvaller maakten wel al hun debuut voor Ajax in de KNVB Beker, maar deden nog nooit mee in de Eredivisie. Daar zou zaterdagavond dus verandering in kunnen komen. Bazoer is bij de groep gehaald omdat Niki Zimling niet fit is: de Deense middenvelder heeft maandagavond bij Jong Ajax een verrekking aan zijn bovenbeen opgelopen.

Menig zit bij de selectie omdat Anwar El Ghazi niet helemaal fit is: de aanvaller, die vrijdag overigens nog zijn contract verlengde bij Ajax, deed vorige week tegen ADO Den Haag ook al niet mee. Ajax staat momenteel tweede in de Eredivisie en heeft een punt minder dan koploper PSV, dat echter nog wel een duel tegoed heeft.

-

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
21
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties