Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer geniet: 'In die positie kan hij zijn tegenstander dol draaien'

Laatste update:

De jongeling is er echter nog lang niet. "We kunnen nog veel leren, vooral ik", vindt hij. "Maar daar werken we iedere dag aan. Met deze overwinning is 2016 goed begonnen. Daar ligt mijn kracht, ik probeer altijd instinctief iets voor elkaar te krijgen. De tweede goal was erg mooi uitgespeeld. Ook Donny van de Beek deed goed mee."

Ook Frank de Boer was blij met het spel van de 22-jarige vleugelaanvaller, die vaak in staat werd gesteld om zijn tegenstander op te zoeken. "Als wij hem daar kunnen krijgen, weet je dat hij de kwaliteiten heeft om een tegenstander dol te draaien", zei de coach, die overigens weer een beroep kon doen om Daley Sinkgraven. De middenvelder maakte na een afwezigheid van zes weken zijn rentree. "Het was een mooie avond", zei hij. "HSV is een sterke tegenstander, maar wij waren beter."

Meer nieuws

PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
9
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
11
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
21
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
4
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
279
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties