Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer haalt fitte Cuenca bij selectie: 'Hij is er klaar voor'

Laatste update:

De Boer heeft in ieder geval geen gebrek aan opties. Ryan Babel, Nicolai Boilesen en Davy Klaassen zitten nog in de lappenmand, maar verder heeft Ajax een fitte selectie. De Boer kan kiezen uit 22 fitte spelers, waaronder dus Cuenca. "Hij heeft de afgelopen dagen heel goed getraind en een goede indruk achtergelaten. Hij is er klaar voor", zegt De Boer op de website van zijn club.

De 21-jarige Cuenca is net terug van een slepende knieblessure, die hem maandenlang aan de kant hield. De rechtsbuiten speelde zijn laatste wedstrijd op 2 mei, toen hij negentig minuten meedeed in de competitiewedstrijd van Barcelona tegen Málaga (4-1). Het ligt in de lijn der verwachting dat Cuenca zondag wel op de bank zal beginnen tegen Roda.

Eredivisie
Ajax
1 - 1
Roda JC Kerkrade
Frank de Boer moet Isaac Cuenca zondag in de basis laten beginnen

Meer nieuws

Transfersoap rondom Ajax-talent gaat door: 'Hij gaat tóch naar Feyenoord of PSV'
11
Brighton mengt zich in de strijd om handtekening Crysencio Summerville
10
'Franse promovendus Auxerre in gesprek met bij Ajax vertrekkende Ar'Jany Martha'
8
Live meepraten op het EK: Roemenië - Oekraïne
81
NEC wil opvolger van Jasper Cillessen in de Eredivisie oppikken
11
Sergio Ramos neemt definitief besluit en gaat Sevilla na één seizoen verlaten
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties