Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer: 'Heb tegen Heitinga gezegd: 'Ik ga geen gebruik meer van je maken''

Laatste update:

"Ik heb gezegd: 'Ik ga geen gebruik meer van je maken'. Ik ga je niet meer op de bank zetten als opvulling. Dat kwam keihard aan, laat dat duidelijk zijn. Hij is toen gaan nadenken. Wij zijn eerlijk geweest. Nu heeft hij dit besloten", aldus De Boer volgens de NOS.

De supporters van Ajax kunnen zondag, als de Amsterdammers dus de Klassieker tegen Feyenoord spelen, afscheid nemen van Heitinga. "Het laatste half jaar is geen afspiegeling van de prachtige carrière van Heitinga. Hij verdient een prachtig afscheid. En dat krijgt hij zondag tegen Feyenoord", zegt De Boer.

John Heitinga had het seizoen moeten afmaken

Meer nieuws

Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
16
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
8
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
15
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
8
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties