Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer heeft hoge verwachtingen van duo: 'Die jongens moeten toekomst zijn'

Laatste update:

"Dat lijkt me ook niet verstandig, ik ben er pas net bij. Het is natuurlijk hartstikke goed gegaan onder Koeman en natuurlijk ook onder Dwight Lodeweges. Waarom zou ik dan meteen de knuppel in het hoenderhoek gooien en alles te veranderen? Dat lijkt me helemaal niet verstandig", legt hij zijn keuzes uit via de officiële kanalen van de KNVB.

Koopmeiners is een nieuw gezicht in de selectie, terwijl viervoudig international Donyell Malen na een afwezigheid van bijna een jaar zijn rentree maakt. De Boer heeft voor de toekomst hoge verwachtingen van het duo: "Ten eerste zitten ze er natuurlijk bij vanwege de kwaliteit die ze hebben geleverd. Daarnaast denk ik dat deze jongens voor de toekomst belangrijk kunnen zijn voor het Nederlands elftal. Je wil ze ook het gevoel geven van wat er allemaal komt kijken bij het Nederlands elftal."

Frank de Boer heeft plek voor één debutant in eerste Oranje-selectie

Frank de Boer heeft 25 spelers geselecteerd voor de aankomende interlandperiode.Lees artikel

"Ik wil ook gewoon zien hoe ze zich gedragen en misschien gaan ze ook wel minuten maken. Het gaat erom dat zij voor de toekomst heel belangrijk kunnen zijn en dat geldt voor meer spelers. We kunnen over Owen Wijndal precies hetzelfde zeggen", vervolgt hij. "Die jongens moeten de toekomst zijn en ze moeten een beetje het gevoel krijgen van wat het inhoudt om een international te zijn. Ik kijk ernaar uit om te zien hoe ze zich aanpassen en hoe ze zich gedragen."

Oranje speelt woensdag in de Johan Cruijff ArenA een oefenwedstrijd tegen Mexico. Op zondag 11 oktober wacht een uitwedstrijd tegen Bosnië-Herzegovina in de Nations League en op woensdag 14 oktober gaat Oranje op bezoek bij Italië. In de vorige twee wedstrijden in de groepsfase van de Nations League pakte Oranje drie punten.

Wie speelt volgens jou in de toekomst de meeste interlands voor het Nederlands elftal?

Meer nieuws

Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties