Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De Boer heeft me bij het eerste van Ajax gehaald en me laten debuteren'

Laatste update:

Tete kwam uiteindelijk tot tachtig optredens in drie seizoenen voor Olympique Lyon. Hij zegt ondanks de fysieke tegenslag en de weinige speelminuten nooit de hoop te hebben opgegeven, gesteund door Depay. "Ik ben supertrots dat hij zich uit zijn dal bij Lyon heeft geknokt en zó ongelooflijk belangrijk is geworden. Bij mij was het anders. Voor mijn gevoel speelde ik best goed, maar kreeg ik nooit echt de waardering. Na twee wedstrijden zat ik weer op de bank, dan speelde ik weer een potje en vervolgens was ik weer reserve. Dat was mentaal zwaar. Maar gelukkig praatte Memphis veel met me."

Dit seizoen kampte Tete met een achillespeesblessure, waardoor hij een groot deel van de eerste seizoenshelft aan zich voorbij moest laten gaan. Sinds januari is hij basisspeler bij Fulham, waardoor hij voorlopig achttien wedstrijden speelde. Tete hoopt dat dit resulteert in zijn eerste minuten bij Oranje sinds 21 maart 2019, destijds tegen Wit-Rusland. "Ik ben blij dat ik ben geselecteerd en hoop stiekem ook op minuutjes. Natuurlijk is een plek bij de eerste elf uiteindelijk mijn doel. Maar ik kom van ver, ga ervan genieten dat ik erbij zit, doe mijn stinkende best en heb er veel zin in."

Tete meldt zich voor het eerst bij Oranje sinds Frank de Boer definitief het stokje overnam van Ronald Koeman. De 25-jarige vleugelverdediger kent De Boer nog van zijn tijd bij Ajax, daar de huidige bondscoach hem liet debuteren in de hoofdmacht van de Amsterdammers. "Ik heb de bondscoach nog niet gesproken. Dat hoeft ook niet. Maar ik heb altijd een goede band met hem gehad. Hij heeft me als zeventienjarige bij de trainingen van het eerste van Ajax gehaald en me laten debuteren."

Meer nieuws

Treffer Vertessen niets waard door heldenrol ex-Vitesse-ster Maximilian Wittek
2
John van 't Schip grapt na driepunter tegen Volendam: 'Het Kroes-effect!'
3
'Manchester United komt in zoektocht naar doelpunten uit bij FC Barcelona'
3
Dick Schreuder promoveert na topseizoen met Castellón in Spanje
5
Dest heeft slinkse Milan van Dongen door: 'Je probeert me erin te luizen!'
1
Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties