Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De Boer heeft onvoldoende kennis en wordt omringd door amateurs'

Laatste update:

In Qatar liet de coach zijn spelers in de aanloop naar de tweede seizoenshelft opnieuw veel trainen en weer lieten diverse Ajacieden weten dat zij vermoeid waren. Tegen FC Groningen en Feyenoord liet de landskampioen maar weinig zien. "Vermoeidheid is de grootste vijand van voetballers", schrijft inspanningsfysioloog Verheijen op Twitter. "Extreme vermoeidheid door overtraining leidt namelijk tot langzamer en onnauwkeuriger handelen door spelers en dus tot slechter presteren."

"Een ezel stoot zich normaal gesproken geen twee keer aan dezelfde steen, maar Frank de Boer dus duidelijk wel", vervolgt Verheijen. "Met alle gevolgen van dien..." De spierblessures van Joël Veltman en Davy Klaassen waren volgens Verheijen wel te voorspellen. "De slotconclusie is dat De Boer nog steeds onvoldoende kennis heeft over periodiseren en dat hij omringd wordt door een stelletje amateurs", besluit Verheijen.

Denk je dat Raymond Verheijen gelijk heeft?

Meer nieuws

Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
8
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
23
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
9
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
27
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties