Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer: 'Het is lastig met twee sterren in één team te spelen'

Laatste update:

"Ik vind het heel spijtig dat we het hier over moeten hebben", zegt De Boer in De Pers, wanneer hij geconfronteerd wordt met de spanningen tussen Cruijff en Louis van Gaal. "Het zijn twee mensen met een fantastische visie en maar één doel: Ajax beter maken. Ik vind wel dat we in eerste instantie gekozen hebben voor de visie van Cruijff. Dat voelt goed. Dus op die lijn moeten we doorborduren. Continuïteit is voor een club die wil doorgroeien heel belangrijk."

Volgens De Boer moet er een zekere rust heersen binnen Ajax. "Je merkt nu dat je op De Toekomst bepaalde groepen hebt: een groep-Cruijff en een groep die daar toch zijn twijfels over heeft. Dat proef je. Vind ik lastig." De Boer, die onder Van Gaal veel successen kende bij Ajax maar ook de visie van Cruijff deelt, benadrukt nog eens dat de twee iconen niet eens zo ver van elkaar af staan qua missie.

"Het individu is voor allebei belangrijk, met Ajax 1 als allerbelangrijkste. De onderkant moet volledig in het teken staan van het eerste. Daarin zitten die twee op lijn, daar ben ik niet bang voor", geeft De Boer te kennen in het dagblad. Hij weet zeker dat de karakters van Cruijff en Van Gaal simpelweg teveel verschillen om nader tot de ander te komen. Met Josep Guardiola sprak hij daar al eens over, aldus De Boer. "Ik denk dat het heel lastig is met twee sterren in één team te spelen. Ze willen elkaar vaak naar de kroon steken. Daar heeft niemand baat bij, dus uiteindelijk moet je van één afscheid nemen. Misschien gaat dat voor deze situatie ook wel op."

Wie zie jij liever nauw betrokken of aan het werk bij Ajax?

Meer nieuws

Beschonken Tillman vroegtijdig gesneuveld tijdens PSV-huldiging: 'Hij leeft nog'
12
'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
16
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
9
Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
18
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
5
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties