Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer: 'Hij weet dat die keuzes zwaar tellen bij een club als Ajax'

Laatste update:

De Boer wijst erop dat er met De Ligt, 'echt een sloper achterin die ook nog goed kan voetballen', een heel ander type tegenover Luuk de Jong zou hebben gestaan. "Tegen AEK Athene werd hetzelfde gedaan, maar die ploeg is kwalitatief minder dan PSV. Maar achteraf is het altijd heel makkelijk om te oordelen dat deze keuze verkeerd was, dat zal Ten Hag zelf ook wel hebben gezien", vertelt de oud-voetballer in De Telegraaf.

De Boer verwacht niet dat De Jong internationaal als verdediger zal worden ingezet. "Daar zijn de spelers veel fysieker en geslepener. Dan kun je er niet mee wegkomen." Hij constateerde een 'paniekaanval' bij een 'beter Ajax tot de eerste goal'. "Ten Hag weet als geen ander dat keuzes die verkeerd uitpakken op cruciale momenten zwaar tellen bij een club als Ajax."

"Je wordt altijd op een weegschaal gelegd als je een keuze maakt die niet goed uitpakt. Dat weet Ten Hag ook. Dat gebeurt als je bij de grootste club van Nederland zit", weet de oud-voetballer van onder meer Ajax. "Misschien als je het hem nu één op één vraagt, dat hij zegt: dat ga ik de volgende keer niet doen. Tegen PSV althans." Door de nederlaag heeft Ajax nu al een achterstand van vijf punten op PSV, dat na zes speeldagen in de Eredivisie nog geen enkel punt heeft laten liggen.

-
Denk jij dat de achterstand van Ajax op PSV alleen maar groter zal worden?

Meer nieuws

Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
15
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
38
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
35
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
8

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties