Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer houdt sterspeler aan boord: 'Als trainer wil je met hem werken'

Laatste update:

Martínez werd begin 2017 in eerste instantie gehuurd van Torino, maar Atlanta besloot nog geen twee maanden later de koopoptie in de overeenkomst al te activeren. De spits kwam in zijn eerste seizoen in de Verenigde Staten vervolgens tot 19 treffers en brak in de afgelopen voetbaljaargang een record door maar liefst 31 keer te scoren. Hij was in de play-offs bovendien goed voor nog vier doelpunten en werd uitgeroepen tot meest waardevolle speler van zowel het reguliere seizoen als de play-offs om de MLS Cup.

'Veel van zijn spelers bij Ajax maakten overstap naar een topcompetitie'

Voetbalzone publiceerde eerder een achtergrondartikel over Atlanta United.Lees artikel

"Dit betekent veel voor mij, want de liefde die ik, en de rest van de spelers, van de fans ontvang is uniek. Ze erkennen hoeveel werk je verzet en ze weten dat je er alles aan hebt gedaan om te winnen, daarom houd ik er denk ik ook zo van om hier te spelen. Ik wil iedereen bedanken. Ik heb eerder gezegd dat ik nergens heen wilde gaan omdat dit mijn thuis is. Je mag meer arbeid van mij verwachten, meer intensiteit, want zo ben ik nu eenmaal. Ik wil winnen. Ik wil alles geven voor mijn ploeggenoten en voor de stad", reageert Martínez op het nieuws.

Trainer Frank de Boer is eveneens opgetogen met de verlenging: "Josef is een uitstekende speler en ik ben erg blij dat hij zich voor de lange termijn aan de club heeft verbonden. Hij is het type speler waar je als trainer mee wil werken, omdat hij enorm gefocust is en je zodra hij het veld opstapt op hem kan rekenen. Ik kijk ernaar uit om met hem aan de slag te gaan en het geweldige succes dat hij bij Atlanta United heeft gekend een vervolg te geven."

Denk jij dat Josef Martínez in de komende jaren nog terug zal keren op de Europese velden?

Meer nieuws

'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
3
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
5
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
9

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties