Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer houdt zicht op titelprolongatie; Ibrahimovic onderuit tegen rivaal

Laatste update:

Atlanta United - Philadelphia Union 2-0
De thuisploeg kwam na tien minuten spelen dankzij een stift van Julian Gressel al op voorsprong en had in de eerste helft, op een poging van Brendan Aaronson na, weinig te duchten van de bezoekers. Na de onderbreking waren de beste kansen weer voor Atlanta en topschutter Josef Martínez gooide het duel tien minuten voor tijd in het slot met een harde knal in de linkerbovenhoek. Atlanta neemt het over een week op tegen Toronto voor een plek in de finale.

Los Angeles FC - Los Angeles Galaxy 5-3
De twee clubs uit Los Angeles vochten tijdens het reguliere seizoen al een aantal gepeperde derby's uit, waarin met name de strijd tussen Zlatan Ibrahimovic en Carlos Vela de aandacht trok. De Mexicaan zette zijn ploeg donderdagnacht met een dubbelslag in de eerste helft op een 2-0 voorsprong, waarna Ibrahimovic nog voor rust de aansluitingstreffer van Cristian Pavón voorbereidde.

Na de onderbreking volgde ook de gelijkmaker van de Zweed, maar een goal van Diego Rossi en twee treffers van Adama Dionmandé bezorgde Los Angeles FC, ondanks een doelpunt van Rolf Feltscher namens Galaxy, toch de winst in El Tráfico. Ibrahimovic, die beschikt over een aflopend contract, lijkt daarmee zijn laatste wedstrijd gespeeld te hebben in de Major League Soccer. Los Angeles FC moet in de Conference Finals af zien te rekenen met Seattle Sounders om het in de finale op te kunnen nemen tegen Atlanta of Toronto.

-
Denk jij dat Atlanta United of Los Angeles FC uiteindelijk kampioen zal worden?

Meer nieuws

Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
19
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
6
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
0
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties