Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer: 'Ik hoop dat Martins Indi een ster wordt in Portugal'

Laatste update:

De coach van Ajax werd door de Portugese media gevraagd naar zijn mening over de aanwinst van Porto. "Ik hoop dat hij een ster wordt in Portugal", antwoordde De Boer volgens Mais Futebol. "Martins Indi heeft veel fysieke kracht, is snel en weet hoe hij het spel op moet bouwen. Het doet me goed dat hij naar een grote club als FC Porto is gegaan."

Porto betaalde 7,7 miljoen euro voor Martins Indi, die op het afgelopen WK basisspeler was bij het Nederlands elftal. De verdediger tekende een vierjarig contract en in die verbintenis zit een gelimiteerde afkoopsom van veertig miljoen euro.

Denk je dat Bruno Martins Indi gaat slagen bij FC Porto?

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
1
EK haalbaar? Arteta bevestigt terugkeer Jurriën Timber in selectie Arsenal
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties