Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer: 'Ik zie hem als een belangrijke kracht in de toekomst van Ajax'

Laatste update:

Recent zaten Ajax en Bazoer met elkaar om tafel, om de toekomst te bespreken. Bazoers broer en zaakwaarnemer zei al positief gestemd te zijn; ook De Boer hoopt dat club en speler elkaar weten te vinden. Voor zowel Ajax als Bazoers persoonlijke ontwikkeling zou dat goed zijn, betoogt de trainer in gesprek met Voetbal International. "Riechedly is gewoon een groot talent. De nummer 6-positie is zijn doel en daar zie ik ook wel toekomst in."

"Alleen hij is nu nog niet zover om daar te spelen", werpt De Boer tegen. "Op die plek is het belangrijk om een speler te hebben die leiding geeft en de kar trekt. Davy Klaassen doet dat nu goed en helpt Riechedly ook op weg. Toch komt het moment steeds dichterbij dat hij die positie met taken op zich kan nemen. Hij is zo talentvol en stabiel, dat ik hem als een belangrijke kracht zie in de toekomst van Ajax en het Nederlandse voetbal."

Denk jij dat Riechedly Bazoer uit kan groeien tot een belangrijke speler voor Ajax?

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
25
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
3
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
68
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
11
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties