Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer: 'Ik zou Sneijder meenemen, hij kan iets geniaals doen'

Laatste update:

Louis van Gaal is niet erg gecharmeerd van de 97-voudig international. Sneijder werd na het EK in Polen en Oekraïne verkozen tot de nieuwe aanvoerder, maar moest de band in juni 2013 afstaan. Van Gaal vond dat Sneijder niet aan een goed seizoen bezig was en dat hij eerst fit moest worden. In augustus werd Sneijder niet opgeroepen voor de interlands met Estland en Andorra en in september mocht hij zich pas na de blessure van Georginio Wijnaldum bij Oranje melden.

Sneijder speelt in Turkije op de linkerflank, terwijl Van Gaal in de ex-speler van onder meer Ajax en Internazionale een centrale aanvallende middenvelder ziet. Frank de Boer, trainer van Ajax, 'wil niet op de stoel van de meester zitten', maar adviseert de keuzeheer in gesprek met het Algemeen Dagblad wel om Sneijder 'gewoon' te selecteren. "Ik zou hem meenemen naar het WK."

"Een tijdje terug werd afgevraagd of hij over the hill is, maar ik heb het gevoel dat hij terugkomt naar zijn niveau", vervolgt De Boer. "Dat hoger kan zijn dan dat van anderen. Met de felheid, het gif, in de finale was hij verreweg de beste Nederlander. Hij heeft iets. Kan iets geniaals doen. Een vrije trap, een steekpass, uit het niets een speler vrij voor de keeper zetten. Die extra kwaliteit moet je hebben."

Ben jij het met Frank de Boer eens?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties