Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer is onder de indruk: 'Hij is écht een heel groot talent'

Laatste update:

"Als ik één speler moet noemen die me hier heel erg opvalt is dat Bazoer", zei de coach namelijk tegen Voetbal International. "Vorig seizoen bij Jong Ajax wilde hij overal tegelijk zijn op het veld, dat gebeurt nu niet meer. Dat is belangrijk op de positie van controlerende middenvelder. Hij is een betrouwbare speler geworden met volwassen spel. Hij is écht een heel groot talent."

Meer: Begrip voor opvallende keuze van Koeman: ‘Hij heeft heel veel voorwaarden’

Bazoer, die in november 2012 overkwam van PSV, komt zaterdag misschien in actie in de oefenwedstrijd tegen Schalke 04. Hij was overigens niet de enige speler die De Boer overtuigde. Abdelhak Nouri en Donny van de Beek waren 'vlekkeloos' en over Robert Muric liet de oefenmeester zich eerder al lovend uit.

Denk jij dat Riechedly Bazoer in de tweede seizoenshelft een basisplaats afdwingt in Ajax 1?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties