Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer: 'John is nummer één op mijn verlanglijstje'

Laatste update:

Dat bevestigt hoofdtrainer Frank de Boer in gesprek met AT5. "Hij is nummer één op mijn verlanglijstje. Ik zou hem graag naar Amsterdam zien komen. We hebben momenteel niet de klassieke links- en rechtsbuiten", geeft de Ajax-trainer aan. De 21-jarige John zit momenteel op een dood spoor bij Benfica, waar hij bezig is aan zijn tweede seizoen.

De aanvaller debuteerde drie jaar geleden bij FC Twente in het betaald voetbal en vertrok na twee sterke seizoenen naar Portugal, voor een transfersom van zo'n negen miljoen euro. Later onthulde John dat hij eigenlijk niet weg wilde uit Enschede, maar dat er druk werd uitgeoefend om de transfer toch door te laten gaan. In zijn eerste seizoen bij Benfica speelde John meer dan twintig wedstrijden, zonder te scoren. Dit seizoen bleef het bij vier invalbeurten. Als Ajax erin slaagt John te halen, zal dit waarschijnlijk op huurbasis zijn.

Denk je dat Ajax erin slaagt Ola John aan te trekken?

Meer nieuws

Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
0
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
5
Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
8
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
13
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
24

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties