Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer kan miljoenenaankopen vanwege straf niet gebruiken in Europa

Laatste update:

Internazionale werd in mei 2015 bestraft voor het overtreden van de regels. De club van trainer Frank de Boer moest een boete van zes miljoen euro betalen en als men nog eens over de schreef gaat, moet er nog eens veertien miljoen worden afgetikt. Daarnaast mocht de club voor het nieuwe seizoen geen 25, maar 21 spelers inschrijven voor de Europa League.

De 23-jarige João Mário en twintigjarige Gabigol zijn dus het kind van de rekening geworden en verder heeft De Boer Stevan Jovetic en Geoffrey Kondogbia buiten de selectie gelaten. Internazionale komt in de groepsfase uit tegen Hapoel Be'er Sheva, Southampton en Sparta Praag en begint op 15 september met een uitduel met Sparta aan het Europese seizoen.

Meer nieuws

'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
41
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
65
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
8
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
14
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties